неділя, 13 травня 2018 10:05

Volkswagen розпочне випуск новітнього електромобіля

Volkswagen розпочне випуск новітнього електромобіля

Volkswagen випустить перший серійний електромобіль на новітній платформі. За зразок візьме концепт I.D.

Машина буде Golf-класу із аеродинамічним дизайном, коротким капотом і великими дверними проємами. Двигун розмістять спереду, акумулятори – у підлозі. Машина буде передньопривідною. На відміну від концепткара, на новинку встановлюватимуть стандартні дверні ручки із природнім хватом і бічні зовнішні дзеркала, а не камери заднього огляду, повідомляє electrocars.ua. А задні двері будуть не розсувними, а відчинятимуться за рухом – як у більшості машин. Схоже, що аеродинамічні ковпаки, як у Tesla Model 3, все ж таки будуть у серійного варіанту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як Україні вдається бути в числі держав-лідерів із розвитку електротранспорту - експерт

Електромобіль назвуть Neo. Його випуск планують почати наступного року. У компанії стверджують, що залежно від комплектації новинка проїжджатиме на одному заряді від 400 до 600 км. Навіть притблизну вартість поки не оголошують.

Вперше Volkswagen презентував свій електричний концепт I.D. 2016 року на Паризькому автосалоні. Машина, яку показали у виставковому павільйоні була оснащена силовим агрегатом потужністю 170 к.с. Заряду її акумуляторів вистачало на 596 кілометрів.

Японський автовиробник Nissan анонсував вихід на китайський ринок свого нового електромобіля Sylphy EV. Він зроблений на базі бюджетного седана Sentra.

Зараз ви читаєте новину «Volkswagen розпочне випуск новітнього електромобіля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути