Ексклюзиви
неділя, 10 квітня 2011 20:42

"Волгу" ГАЗ-21 знову випустили 2011 року
37

Фото: Фото: Володимир Мукан

В останній день виставки автомобілів "Ретро та екзотика мотор шоу" презентували "Волгу" ГАЗ-21, випущену 2011 року.

- Машина зроблена на замовлення для щоденної їзди, - говорить Сергій Назарець, представник фірми дніпропетровської фірми ДКС, що займається тюнінгом та удосконаленням автомобілів. - Це "Волга" 1963 року. Ми її удосконалили. Тут повний електропакет, коробка — автомат від БМВ, круіз-контроль, кондиціонер, дистанційний запуск двигуна. У цьому авто є все, що мають сучасні машини.

Замовник хотів зберегти автентичну зовнішність машини.

- Але щоб всі їздові якості були, як в сучасного легковика преміум-класу. Тому майже все начиння для цієї "Волги" зроблене вручну. Ми власноруч робили проводку, переробляли старий приймач 60-х років на сучасний.

До радіоприймача можна під'єднувати електронні накопичувачі із музикою. USB-гніздо знаходиться в бардачку.

- У машині 6 потужних динаміків, але ви їх не побачите, вони приховані, щоб не псувати вигляду інтер'єру.

На дверях автомобіля встановлені звичайні ручки ручних склопідйомників.

- Якщо ручку трохи припідняти — скло підніметься, опустити вниз — скло опуститься. Це також наше рішення для того, аби не псувати інтер'єр різними кнопками. Через це важіль керування кондиціонером знаходиться під панеллю приладів.

"Волга" оснащена двигуном від ГАЗ -3110.

- Це удосконалений двигун, він потужніший та економніший за серійний. Силовий агрегат відрізняється від звичайного силового агрегату ГАЗ -3110 ще й тим, що тут немає калюж масла та сильного запаху бензину. Приблизна вартість авто — 50 тисяч доларів.

Під час показу автомобілів київський дизайнер Тетяна Іващенко презентувала нову колекцію жіночого одягу. А потім почався розіграш "щасливих квитків" на "Ретро та екзотика мотор шоу". Переможець отримав ящик пива.

Після цього продемонстрували Ford Thunderbird 2002 року.

- Це незвичайне авто, його випускали у Детройді спеціально для любителів ретроавтомобілів, - говорить власник машини киянин Юрій Маначин. - Це так би мовити легка карикатура на Thunderbird 1957 року. Їх випущено менше 62 тисяч одиниць. Вона має м'яку підвіску, потужний двигун та обтягнутий шкірою салон. Я рідко їжджу на цьому автомобілі, переважно тоді, коли чудова погода й можна покататися за містом із відкритим верхом.

На кожен день у Юрія — "Лексус".

- Не ризикую ставити "форд", на парковці. Одного разу мені туди кинули палаючий недопалок. Добре, що вчасно помітив.

Ford Thunderbird має 3,7-літровий двигун на 256 к.с.. Максимальна швидкість 270 км/год. До "сотні" розганяється за 7 секунд. Середнє споживання пального — 13,5 л на 100 км.

Зараз ви читаєте новину «"Волгу" ГАЗ-21 знову випустили 2011 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути