вівторок, 10 липня 2018 13:43

Власники євроблях влаштують страйк

Власники євроблях влаштують страйк
Група власників авто на євробляхах планує влаштувати страйк під будівлею Верховної Ради. Фото: Persona.TOP

Група власників авто на євробляхах планує влаштувати страйк під Верховною Радою.

Про це повідомляють активісти у Facebook.

Хвилю обурення викликало ухвалення постанови. Кабінет міністрів надав дозвіл поліції перевіряти автомобілі на іноземній реєстрації та застосовувати до них штрафні санкції відповідно до митного закону.

Активісти назвали кілька вимог, які планують висунути депутатам. Вони хочуть покарати тих, хто ініціював постанову і усунути чиновників від їхніх посадових обов'язків. На думку активістів, це голова Державної фіскальної служби Мирослав Продан, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євробляхи почали відстежувати по-новому

Представники "Авто Євро Сили" також вимагатимуть від депутатів схвалення до кінця цієї сесії закону про доступне розмитнення та пільги для ветеранів АТО.

У планах активістів масштабна акція протесту. У перспективі вони планують блокувати дороги до аеропортів у Борисполі та Жулянах, а також блокувати всі основні траси по всій території України.

У Верховній Раді підготували новий законопроект щодо автівок на єврономерах. За ним, всі власники таких авто протягом півроку мусять виїхати з України. Потім - перетнути український кордон, заплатити і зареєструвати машину на українських номерах. Зараз в Україні - майже 2 млн авто на євробляхах.

Зараз ви читаєте новину «Власники євроблях влаштують страйк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути