середа, 25 липня 2018 19:40

В Україну ввозять не тільки легковики на євробляхах

В Україну ввозять не тільки легковики на євробляхах
В Україну ввозять комбайни на євробляхах. Фото: УН

В Україну ввозять комбайни на євробляхах.

Про це розповів директор "Titan Machinery" в Україні Юрій Алаторцев, передає Agravery.

"Якщо проїхатись по трасі Київ-Одеса, то можна побачити величезні масиви техніки, яку вже давно ніхто не міг продати в Європі та Америці. Бо ринки там стагнують, а конкуренція дуже велика і умови землеробства значно важчі, дорожча оренда землі. В Україні умови для сільського господарства значно кращі, тому ми так стрімко розвиваємось", - каже він.

При цьому він не вважає, що та стара техніка, яка надходить до України – негативне явище.

5 липня Верховна Рада не змогла проголосувати за оновлення складу ЦВК. У відповідь на це фракція "Блок Петра Порошенка" відмовилась голосувати, поки нардепи не проголосують. Однак наступного дня повернулись до зали. Нещодавно "БПП" погодився відмовитись від свого представника, якщо це зробить і "Народний фронт".

12 липня, Верховна Рада внесла зміни до закону про судоустрій у частині Вищого антикорупційного суду, які запускають його роботу. Вищому антикорупційному суду передадуть всі підслідні йому справи відразу після запуску. 13 липня парламент ухвалив у першому читанні законопроект, який частково знизить акциз на розмитнення автівок.

Зараз ви читаєте новину «В Україну ввозять не тільки легковики на євробляхах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути