Ексклюзиви
понеділок, 23 вересня 2013 13:49

В Україну привезли узбецький седан Daewoo Gentra

В Україні вийшла новинка від узбецького автовиробника Uz -Daewoo - седан Daewoo Gentra.

У салонах Daewoo Gentra буде представлена ??з єдиним бензиновим силовим агрегатом - 107 -сильним "1,5-літровиком".

Автомобіль з таким мотором буде розганятися до першої швидкісної сотні орієнтовно за 12 секунд, споживати 7 літрів палива на 100 км шляху на трасі і 8,5 літра в місті.

Вартість автомобіля - від 99 тисяч гривень. Вже в базовому варіанті узбецький седан матиме дві подушки безпеки, гідропідсилювач керма, кондиціонер, кермо, що ругулюється по висоті, електричні склопідйомники, центральний замок. Доплативши 11 тисяч гривень покупець отримає систему ABS. Ще за три тисячі гривень - підігрів сидінь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗАЗ скорочує виробництво автомобілів вдвічі

Максимально устаткована Daewoo Gentra обійдеться українцям у 130 тисяч гривень.  Серед особливостей топового варіанту виконання виділимо обробку "під дерево" , мультикермо, люк , "лиття" , підігрів зони склоочисників .

Автомобіль обладнаний механічною коробкою передач, але в грудні дилери почнуть пропонувати новинку і з коробкою - "автоматом". "Автомат " збільшить ціну автомобіля на 1-1,5 тисячі доларів. Згідно з планами керівництва Uz -Daewoo, до кінця року на українському ринку буде реалізовано більше 1,5 тисячі примірників новинки

Зараз ви читаєте новину «В Україну привезли узбецький седан Daewoo Gentra». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути