середа, 29 травня 2013 12:26

Daewoo почала розсекречувати седан Gentra
5

Daewoo Gentra
Фото: Фото: avtosreda.ru
Daewoo Gentra
Daewoo Gentra
Daewoo Gentra
Daewoo Gentra

Компанія UZ-Daewoo вже оголосила про готовність почати приймати заявки на свій новий седан Gentra. Модель, яка повинна скласти серйозну конкуренцію Lada Priora, вийде на ринок тільки з одним двигуном, зате число комплектацій досягає восьми.

Daewoo Gentra, що є "перелицьованим" Chevrolet Lacetti попереднього покоління, оснащується бензиновим двигуном об'ємом 1,5 л і потужністю 105 к.с. Він може супроводжуватися як механічною КПП, так і "автоматом", тому число комплектацій, по суті, дорівнює чотирьом, але кожна з них пропонується з однією з коробок передач на вибір.

Базовий рівень оснащення на версії з "механікою", за мірками класу виявився досить багатим. Він включає в себе дві подушки безпеки, кондиціонер, 15-дюймові сталеві колісні диски, протитуманні фари, електросклопідйомники на всіх дверях і регульовану по висоті рульову колонку. Наступна комплектація відрізняється наявністю ABS, а ще дорожча - підігрівом сидінь і CD-магнітолою. Найбільш багато оснащена Daewoo Gentra отримає люк у даху, підлокітник заднього сидіння, рульову колонку з регулюванням по вильоту і додаткові регулювання передніх сидінь, а також обробку інтер'єру "під дерево". У якій комплектації седан оснащується складається спинкою заднього дивана, не уточнюється.

Виробництво Daewoo Gentra налагоджено на заводі компанії в Узбекистані.

Зараз ви читаєте новину «Daewoo почала розсекречувати седан Gentra». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути