Ексклюзиви
пʼятниця, 29 квітня 2016 17:03

В Україні представили рестайлінгову версію Chevrolet Cruze
12

Фото: Юрій Кардашевський

Вчора презентували оновлений Chevrolet Cruze. Офіційний дистриб'ютор автомобілів Chevrolet в Україні "Джеренал авто груп" представив оновлений Cruze у трьох типах кузовів у "Автоцентрі на Столичному".

Модель продаватимуть у версії 5-дверного хетчбека, седана та універсала.

Для усіх типів двигунів тепер доступні 1,4-літрові двигуни Ecotec. Ці силові агрегати оснащені турбінами і працюють на бензині. Віддача двигуна - 140 к. с. Мотори працюють у парі з 6-ступеневими механічними та автоматичними трансмісіями. Автомобіль розганяється до першої сотні за 9,5 сек.

Виробник вказав рівень витрати палива у змішаному циклі на рівні 5,7 л для "механіки" та 6,3 л. Це дозволяє проїхати 1 тис. км. на одному баці.

Крім нового силового агрегата, Chevrolet Cruze отримав оновлений дизайн. Головні зміни відбулись у задній частині кузова - ліхтарі отримали нову динамічну форму. Кріплення номерного знака розмістили на бампері. Кришка багажника отримала нову форму.

Спереду змінилась форма рештки радіатора. Також дизайнери розробили новий дизайн блоку протитуманних фар. Також автомобіль отримав світлодіодні денні ходові вогні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Disney та Chevrolet випустять спільний шоу-кар Cruze

У всіх типах кузовів інтер'єр створений у концепції "стрімких ліній". По центру кокпіта розмістили мультимедійний центр MyLink. На тачпаді цієї системи можна відобразити зображення вашого смартфона. Крім цього, над мультимедійною системою є ніша, в якій сховали USB та AUX роз'єми.

Ціни на оновлений Chevrolet Cruze стартують від 418 320 грн., якщо говорити про комплектації LT для кузова універсал з п'ятиступеневою коробкою передач і двигуном об'ємом 1.6 DOHC потужністю 117 к.с.

Седан на із такою ж комплектацією коштує від 443 220 грн. Вартість хетчбека стартує від 425 790 грн.

Нагадаємо, на українському автомобільному ринку вже доступне четверте покоління Porsche 718 Cayman.

Зараз ви читаєте новину «В Україні представили рестайлінгову версію Chevrolet Cruze». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути