вівторок, 02 липня 2013 09:46

У мережу "злили" засекречені зображення серійного електрокара BMW i3

У мережу просочилися патентні зображення електрокара баварців BMW i3, який готують до серійного виробництва. Зовнішній вигляд автомобіля вирішили залишити максимально близьким до концепту, представленого ще у 2011 році у Франкфурті.

Головними відмінностями серійної версії є відсутність прозорих дверних панелей і зсув передніх дверей. Тому задні при цьому стали менші. Крім того, можна відзначити більш низьке розташування передніх і задніх фар, а також дзеркал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: BMW офіційно представив дві моделі суббренду i

BMW планує пропонувати i3 як із електричною силовою установкою, так і у версії з допоміжним бензиновим агрегатом. Перший варіант передбачає наявність 173-сильного (249 Нм) електродвигуна і комплекту акумуляторів – запас ходу у цієї моделі складе близько 130 – 160 км. Другий варіант додатково оснащений 0,6-літровим мотоциклетним двигуном, який дозволить i3 проїжджати до 220 км без підзарядки. Раніше ці цифри підтвердили і в BMW.

Замовлення на новинку почнуть прийматися вже у липні, в Європі BMW i3 буде коштувати від 40 800 євро – за звичайний електрокар, і від 44 300 євро – за версію з допоміжним двигуном.

Зараз ви читаєте новину «У мережу "злили" засекречені зображення серійного електрокара BMW i3». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути