четвер, 23 березня 2017 08:10

В країні може з'явитись завод Tesla

В країні може з'явитись завод Tesla
В країні може з'явитись завод Tesla Фото - Bigmir.net

Міністерство інфраструктури почало переговори з американською компанією Tesla Incorporated про відкриття провадження випуску електромобілів в Україні.

"Ми намагаємося запропонувати і для Tesla якісь переваги по розміщенню в Україні ланки виробництва. Ми не говоримо про гигафабрике, безумовно. Наскільки це реалістично, покаже час", – повідомив глава відомства Володимир Омелян.

В Україні вже встановлено близько 500 чарджерів (зарядних станцій), які знаходяться по всій країні, зокрема в Києві, Одесі, Львові та на окремих трасах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рідкісний ЗІЛ продають за 16 млн грн

"Країна, яка матиме заводи Tesla або пов'язані з ним технології, автоматично потрапляє в топ-10 країн, які займаються електрокарами", – сказав міністр інфраструктури. Про це повідомляє tvoemisto.

У 2017 році міністерство інфраструктури пропонує закупити 40 чарджерів, якими можна буде користуватися безкоштовно. Потужність 20 кВт – це 30-40 хвилин зарядки на станції.

Зараз ви читаєте новину «В країні може з'явитись завод Tesla». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути