пʼятниця, 11 жовтня 2013 15:58

В Італії засвітилася шикарна LaFerrari за 1,3 мільйона доларів

LaFerrari - флагманська модель італійського автовиробника, представлена ??на Женевському автосалоні в березні.

Покупець цього авто повинен мати у себе в гаражі п'ять Феррарі - саме таку кількість машин необхідно для отримання можливості зайняти чергу за гібридним купе LaFerrari. Днями одну з перших клієнтських LaFerrari помітили біля заводу марки в Маранелло.

Тираж цієї моделі - 499 штук. Ціна - 1 300 000 доларів США . Силовий агрегат - гібридний, що поєднує в собі 6,3- літровий атмосферний двигун V12 потужністю 800 кінських сил, 120- кіловатний електромотор, семиступінчасту роботизовану трансмісію з двома зчепленнями і комплект батарей масою 60 кілограмів, який прикріплений до підлоги карбонового монокока за водієм. Авто набирає першу сотню за менш ніж 3 секунди і розганяється до 300 кілометрів на годину за 15 секунд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Італійський дизайнер розробив концепт Yamaha-R-Car

Насправді у LaFerrari два електродвигуни, розроблених спільно з Magneti Marelli. Один з них "пристикований" до КПП і приводить в рух задні колеса , а інший виробляє енергію для живлення бортової електроніки, наприклад, кондиціонера. Також електродвигун за аналогією з "формульними" системами KERS зможе короткочасно збільшувати потужність силової установки.

Заряджатися акумулятори LaFerrari будуть за допомогою системи рекуперації енергії при гальмуванні, а також тоді, коли ДВС виробляє надлишок тяги (наприклад, в поворотах).

Зараз ви читаєте новину «В Італії засвітилася шикарна LaFerrari за 1,3 мільйона доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути