вівторок, 11 червня 2013 17:05

В інтернеті опублікували перше зображення Nissan Terrano

Перше зображення компактного кросовера на Nissan Terrano з'явилося на сторінці соціальної мережі Facebook. Картинку опублікував індійський офіс компанії Nissan. Як зазначили в представництві, купити автомобіль можна буде найближчим часом.

Для індійського ринку новинку будуть збирати на заводі в місті оргади. Там вже випускають моделі Micra, Sunny і Evalia. Чи добереться автомобіль до інших ринків і коли це станеться, у компанії поки не уточнюють, пише Autocar.

Автор: Фото: facebook.com
  Nissan Terrano
Nissan Terrano

Правда, вже відомо, що Nissan Terrano буде приблизно на $1 тис. дорожчим за кросовер Renault Duster, з яким у машини багато спільного. Нагадаємо, що Nissan Terrano минулого покоління (продавався на деяких ринках під іменами Terraro II і Mistral) міг похвалитися рамною конструкцією і двома видами кузова - трьох-і п'ятидверним.

Новий Terrano обіцяють зробити несхожим на Duster. Повідомляється, що позашляховик органічно впишеться в модельний ряд Nissan. Ймовірно, частково дизайн буде запозичений у моделі X-Trail. Зате інтер'єр майже повністю перейде від "Дастера", щоб знизити виробничі витрати.

За даними видання, нова версія Terrano буде запущена до кінця поточного року. У моторну гамму можуть увійти 1,6-літровий мотор потужністю 104 кінські сили, а також два дизелі 1,5 літра потужностями 85 і 110 кінських сил.

Зараз ви читаєте новину «В інтернеті опублікували перше зображення Nissan Terrano». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути