четвер, 30 серпня 2018 11:28

Уряд забиратиме автомобілі у корупціонерів

Уряд забиратиме автомобілі у корупціонерів
У корупціонерів забиратимуть дорогі автомобілі. Фото depo.ua

Уряд вирішив забирати автомобілі у корупціонерів.

"Процедура зняття транспортного засобу з обліку при переході права власності до нового власника тепер не обов'язкова. Транспортні засоби при відчуженні будуть перереєстровувати відразу на нового власника. Перелік документів, що підтверджують правомірність придбання транспортних засобів, доповнений договором купівлі-продажу транспортного засобу, укладеного за результатами прилюдних торгів (аукціону) або електронних торгів, за якими продавцем виступає Нацагентство з розшуку корупційних активів", - повідомляє 24tv.ua.

Сервісні центри МВС також видаватимуть тимчасовий реєстраційний талон і номерні знаки на автомобіль, який передано керуючому на підставі договору, укладеного з Національним агентством з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів. Тимчасовий реєстраційний талон видадуть на термін, зазначений у договорі управління.

У разі втрати техпаспорта і номерних знаків транспортного засобу, переданого в управління Нацагентством з розшуку корупційних активів, нове свідоцтво про реєстрацію та номерні знаки видаються на підставі заяви керуючого і договору управління.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські корупційні гроші ховаються у 23-х країнах світу

У систематичному хабарництві викритий один з керівників СІЗО "Дніпровська установа виконання покарань-4". Це вже друге затримання за хабарництво посадових осіб цієї установи, повідомляє Департамент комунікації Національної поліції. Корупціонери вимагали та отримували від засуджених гроші за вирішення питань про умовно-дострокове звільнення, переведення їх з інших колоній в СІЗО для подальшого відбування покарання. За вирішення цього питання один з керівників вимагав від засудженого 30 тис. грн хабара. Йому повинні були надати автомобіль марки "ГАЗ 31029" і 8 тис. грн. Кошти мали перерахувати на картку.

Зараз ви читаєте новину «Уряд забиратиме автомобілі у корупціонерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути