четвер, 04 липня 2013 16:29

Юридично обізнаний водій словесно "попустив" кількох даішників

Юридично обізнаний водій словесно "попустив" кількох даішників
Герой відеоролику наочно продемонстрував приклад правильного спілкування водія зі співробітниками ДАІ. Скріншот із відео

В Ютубі з'явилося відео, на якому юридично обізнаний українець демонструє, як слід правильно спілкуватися водію зі співробітниками ДАІ.

Інцидент стався на одному з дорожніх постів України.

На відео видно, як в абсолютно культурній формі водій доводить інспекторам ДАІ свою правоту, а після їхньої незгоди спокійно пропонує скласти на нього протокол про адміністративне правопорушення. Згодом чоловіка запрошують у приміщення посту, де повідомляють про те, що на відеореєстраторі його порушення зафіксовано не чітко, тому він може їхати далі.

Та знаючого свої права водія це не влаштовує. Він знову ж таки спокійним і стриманим тоном просить показати йому відео з його правопорушенням. Цим чоловік викликає певний ступор у рядових інспекторів та чергового командира батальйону. У результаті водій домагається того, що пише заяву на даішників про його безпідставну зупинку.

Зараз ви читаєте новину «Юридично обізнаний водій словесно "попустив" кількох даішників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути