четвер, 23 липня 2009 09:57

Україна ввійшла у список країн з найбільш ексклюзивними авто (ФОТО)
10

Інтернет-видання Autogespot опублікувало перелік рідкісних тюнінгованих машин, прописаних у різних країнах. Серед 30-ти автомобілів, як виявилось, особливе місце виділено Україні.

Autogespot - це портал, де зібрані всі ексклюзивні автомобілі зі всіх куточків Землі. Саме сюди "зливають" фото рідкісних і унікальних екземплярів, сфотографованих не на подіумі, а у реальних умовах - на вулиці.

Autogespot особливо виділило Aston Martin Mansory DB9 Volante, додавши: "Німецьке тюнінг-ательє повинно мати гарний бізнес в Україні, оскільки саме тут - у Донецьку і Києві - були сфотографовані відразу два рідкісних автомобіля".

Відзначилась Україна, зокрема столиця, і наявністю відразу двох екземплярів Alpina B6.

Однак Autogespot мабуть не знає, що у Одесі є ще і відкрита версія Alpina B6 - подібна до тих, що були помічені у Берліні та Нідерландах. Крім того, у нас є ще дві козирних двоколірних Альпіни 6-ої серії - чорно-біла і чорно-жовта. Те саме вийшло і з тюнінгованими BMW X6. Так, наприклад, у список увійшла BMW Lumma CLR X650 з Нідерландів, однак чомусь не значиться не менш рідкісний "український" екземпляр X6 Hamann з Харкова.

За невідомими причинами Autogespot випустив з уваги і один з рідкісних суперкарів України Ferrari 599 GTB Fiorano Mansory Stallone. До того ж, ДТП з участю цього авто облетіло увесь інтернет, включаючи закордонні авто-сайти.

За матеріалом Topgir.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Україна ввійшла у список країн з найбільш ексклюзивними авто (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути