Ексклюзиви
середа, 28 серпня 2019 17:17

"Укравтодор" зважуватиме машини під час руху

"Укравтодор" зважуватиме машини під час руху
"Укравтодор" впроваджує систему зважування машин під час руху. Фото: fastcar.co.uk

"Укравтодор" розпочав реалізацію проєкту з впровадження системи зважування в русі. Два з шести майданчиків для автоматичного зважування в русі на дорозі М-06 встановлять до 30-го серпня.

В рамках реалізації Пілотного проєкту впроваджують систему зважування в русі (WIM). Функціональні точки планують розмістити на дорогах: М-01, М-03, М-05, М-06, М-07.

Керівник Державного агентства автомобільних доріг України Cлавомір Новак повідомив, що цей проєкт відкриває нову еру функціонування дорожньої інфраструктури України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ferrari обурилась публікаціями німецького дизайнера з голими жінками

Чиновник каже, що за допомогою сучасних технічних заходів - підвищать безпеку дорожнього руху, забезпечать збереження автомобільних доріг від руйнування і дозволять отримувати достовірну ситуацію про інтенсивність дорожнього руху для планування ремонтно-будівельних робіт.

За два-три роки цей проєкт планують розширити по всій країни. Система WіM має стати частиною загальної системи ІТС (Інтелектуальні транспортні системи). Про це повідомили на auto.24tv.ua.

Проїзд українськими дорогами для вантажівок може стати платним

Зараз ви читаєте новину «"Укравтодор" зважуватиме машини під час руху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути