пʼятниця, 17 січня 2014 15:55

"Укравтодор" скаржиться на вандалів, які крадуть з доріг відеокамери та псують дорожні знаки

"Укравтодор" скаржиться на вандалів, які крадуть з доріг відеокамери та псують дорожні знаки
За два тижні 2014 року з українських доріг було вкрадено дві відеокамери, а також пошкоджено 20 дорожніх знаків. Як повідомили "Укравтодорі", відеокамери були вкрадені на ділянці автомобільної дороги Київ-Чоп на Житомирщині з щогли опори, з шестиметрової висоти. Камери були встановлені для постійного інформування учасників руху та підвищення рівня їх безпеки, пишуть "Комментарии".

Близько 20 дорожніх знаків було пошкоджено в Кіровоградській та Хмельницькій областях. За інформацією Служби автомобільних доріг, по кожному з фактів вандалізму октрыты кримінальні провадження.

"Укравтодор" просить користувачів автомобільних доріг берегти державне майно і пам'ятати, що від наявності в певних місцях сучасного обладнання та дорожніх знаків залежить безпека руху не тільки автомобілістів, але і пішоходів", - зазначили у відомстві.

Також у компанії нагадали, що крадіжка карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років, а пошкодження дорожніх знаків - штрафом у розмірі від двадцяти до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від тридцяти до сорока годин.
Зараз ви читаєте новину «"Укравтодор" скаржиться на вандалів, які крадуть з доріг відеокамери та псують дорожні знаки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути