Ексклюзиви
середа, 10 лютого 2016 09:57

У січні вживані автомобілі зайняли третину ринку

У січні вживані автомобілі зайняли третину ринку
фото: autotheme.info

Впродовж січня в Україні продали понад 5,5 тис. автомобілів.

Серед них 1,9 тис. авто вживані. Ця частка становить 34%. Про це повідомляє "Укравтопром".

У сегменті легкових автомобілів первинні реєстрації вживаних авто зросли в 2,6 рази відносно січня 2015 року і склали 719 шт. Майже третина з цієї кількості припала на марку Renault - 235 одиниць (+122%).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У січні продажі нових авто піднялися майже на 20%

Серед уживаних комерційних автомобілів (1102 одиниць, -34% до минулорічного показника) марка Renault також вийшла в лідери. Французьких авто продали 263 одиниці. Лідер минулорічного січня в цьому сегменті Mercedes-Benz в результаті падіння продажів на 47% зайняв друге місце з результатом 193 авто.

На первинному ринку автобусів із пробігом ситуація стабільна – вони охоплюють половину загальної кількості первинних продажів. Зі 107 реєстрацій уживаних автобусів на марку Mercedes-Benz в січні припало 57% (61 од.).

Нагадаємо, у грудні також відбулося пожвавлення продажів на ринку вживаних автомобілів. Загальне число первинних реєстрацій вживаних автомобілів склало 3 611 одиниць, що на 43% більше, ніж в листопаді. Грудневий результат став найбільшим за весь минулий рік.

Зараз ви читаєте новину «У січні вживані автомобілі зайняли третину ринку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути