пʼятниця, 08 червня 2018 23:59

У Кам'янці-Подільському стартував Ретрофест
12

Фото: Олена Капнік

Сьогодні, 8 червня, у Кам'янці-Подільському розпочався ІІІ Міжнародний фестиваль стилю "Ретрофест". Він триватиме до 10 червня.

Традиційно у п'ятницю захід розпочався парадом учасників. Цього року заїзд стартував з Вірменської площі. Колона із майже 40 ретроавтомобілів проїхалася вулицями старого і нового міста.
Біля Подільського державного аграрно-технічного університету глядачі мали змогу помилуватися раритетними автомобілями і зробити фото на згадку.

"Цього року колона була найдовша. Мене це радує. Адже означає, що наш фестиваль розширюється. У колоні проїхало майже сорок автомобілів. Завтра очікуємо інших учасників", - каже організатор фестивалю Олена Дика.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назад у час олімпійського ведмедика та найсмачнішого "Пломбіру" - у Кам'янці-Подільському відбувся фестиваль ретроавтомобілів

Так, вже у суботу глядачі зможуть побачити Hanomag Sturm 1935 року випуску, Packard 120 1938-го, Horch 951 1937-го, ЗІС-110 1946 року тощо.

Минулий "Ретрофест" відбувся торік у червня. У фестивалі взяли участь близько 70 ретроавтомобілів із різних міст України – Кам'янця-Подільського, Києва, Хмельницького, Миколаєва, Вінниці, Запоріжжя та інших. Один екіпаж прибув із російського міста Подольськ.

Зараз ви читаєте новину «У Кам'янці-Подільському стартував Ретрофест». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути