Ексклюзиви
пʼятниця, 27 листопада 2015 11:45

У Харкові з'явився ексклюзивний електроспорткар Tesla

В Україні з'явився ще один електрокар Tesla Roadster, яких випустили всього 2,6 тис. екземплярів. Про це повідомляє видання Business.UA.

Раніше в Україні була лише одна модель Tesla Roadster Sport. Її 5 років тому завезли у Дніпропетровськ. Проте в Україні є ще один родстер з електродвигуном. Електромобіль привезли в Харків на початку поточного року. Подейкують, що його доставили в Україну в аварійному стані, але з часом відновили. Ексклюзивний електрокар сфотографували під час транспортування на дорогах Харкова.

 

"Машину або везуть покупцеві, або готують в якості виставкового екземпляра для продажу. Так чи інакше, але одне можемо констатувати – тепер в Україні два примірники Tesla Roadster", - повідомляє видання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після зняття мит електромобілі подешевшають майже на 2 тисячі доларів

Tesla Roadster здатний розганятися до 100 км/год менш ніж за 4 секунди. Максимальна швидкість примусово обмежена 201,1 км/год, запас ходу – 300 км. Tesla Roadster Sport дорожчий, швидший і эксклюзивніший, ніж звичайний Roadster. Її електромотори видають на 15% більше потужності і розганяють електросуперкар до 100 км/год за 3,7 секунди.

Нагадаємо, американський виробник електромобілів Tesla Motors відкликає 90 тисяч електромобілів Model S в Європі для перевірки передніх ременів безпеки.

Зараз ви читаєте новину «У Харкові з'явився ексклюзивний електроспорткар Tesla». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути