понеділок, 23 листопада 2015 12:28

Tesla Motors відкликає всі електромобілі Model S

Tesla Motors відкликає всі електромобілі Model S

Американський виробник електромобілів Tesla Motors відкликає 90 тисяч електромобілів Model S в Європі для перевірки передніх ременів безпеки. Про це повідомляє агентство Bloomberg.

"Tesla нещодавно встановила, що в автомобілях Model S в Європі передні ремені безпеки неправильно прикріплені до підвісним натяжителям", - повідомили в компанії.

Близько двох тижнів тому, як повідомляється, в Tesla Motors надійшла скарга, що ремінь пасажира на передньому сидінні несподівано провисло, коли той обернувся поговорити з людьми ззаду.

У зв'язку з цим інспекція компанії виїхала на перевірку 3 тисяч готових транспортних засобів та контроль процесу складання. Поки ніяких дефектів виявлено не було.

Повідомляється, що автомобілі Model S не потрапляли в ДПП, але в разі аварії ремінь безпеки в цьому стані не буде забезпечувати повний захист. "В першу чергу ми дбаємо про вашу безпеку", - повідомила компанія.

На 1 вересня 2015 року самим продаваним електромобілем у світі є Nissan Leaf Вже продано більш 200 тисяч проданих примірників. Удвічі програє йому Chevrolet Volt, якому вже наступає на п'яти Tesla Model S. За підсумками 2015 року компанія розраховує продати від 50 до 55 тисяч електрокарів.

Зараз ви читаєте новину «Tesla Motors відкликає всі електромобілі Model S». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути