Ексклюзиви
вівторок, 20 жовтня 2020 09:15

У грудні УкрАВТО розпочне продавати автівки нового бренду
3

В автомобільній тусовці ходять чутки, що йдеться про якісні автомобілі середньої цінової категорії відомого азіатського виробника. У компанії обіцяють, що дилерська мережа нового автобренду відповідатиме високим стандартами якості обслуговування. А завдяки широкій мережі власних сервісних центрів по всій території України їм вдасться вивести популярність марки на новий рівень.

Офіційну інформацію про партнерство буде озвучено в грудні 2020 року, то ж сподіваємось, що українські водії отримають ще одну можливість обрати якісну автівку.

"Нашу впевненість в успіху нового проєкту підкріплено вже наявним позитивним досвідом експлуатації автомобілів цього бренду тисячами власників в Україні. Незабаром ми повідомимо подробиці й оголосимо конкурс на посередництві для формування сервісно-збутової мережі, що покриває всю Україну", - зазначив заступник голови правління корпорації УкрАВТО Вахтанг Васадзе.

УкрАВТО - найбільший вітчизняний виробник автомобілів, що володіє потужностями для повного циклу виробництва; офіційний імпортер і дистриб'ютор автомобілів більш ніж 15 брендів; постачальник сервісних послуг і виробник запасних частин і аксесуарів з найбільшою власною мережею сервісних і дилерських центрів в Україні.

Зараз ви читаєте новину «У грудні УкрАВТО розпочне продавати автівки нового бренду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути