середа, 30 січня 2013 12:33

Toyota вирішила відкликати більше мільйона автомобілів

Toyota вирішила відкликати більше мільйона автомобілів
Фото: modifiermr.deviantart.com

Toyota оголосила про відкликання більше мільйона автомобілів у США. Так, буде відкликано близько 752 тис. седанів Toyota Corolla і невеликих кросоверів Corolla Matrix 2003 і 2004 модельного ряду.

Автомобілі будуть відкликані через несправність у блоці управління подушкою безпеки, передає "ЛІГАБізнесІнформ" із посиланням на "USA Today".

Також буде відкликано близько 2,7 тис. седанів Lexus IS з 2006 по 2012 роки випуску. Компанія перевірить їх на наявність нещільно закрученої гайки на передніх склоочисників.

Toyota повідомляє, що модуль управління подушками безпеки для додаткової системи пасивної безпеки в Corolla і Corolla Matrix транспортних засобів може бути проведена з використанням несправних плат. У разі збою це може призвести до короткого замикання, зухвалому накопичення тепла і що змушує подушки безпеки спрацювати, хоча ніякої аварії не сталося.

У випадку зі щітками склоочисників на Lexus IS, якщо двірники стикаються з важкими навантаженнями, наприклад снігом, вони можуть відвалитися.

Власники всіх зазначених моделей отримають лист із зазначенням пригнати свої транспортні засоби дилерам для ремонту.

Зараз ви читаєте новину «Toyota вирішила відкликати більше мільйона автомобілів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути