понеділок, 11 лютого 2013 17:38

Toyota показала оновлений пікап Tundra
25

Фото: Фото: toyota.com

Прем'єра оновленого пікапа Toyota Tundra відбулася там же, де 7 років тому було вперше представлено це покоління - на виставці в Чикаго. Оновлений пікап отримав модернізований екстер'єр, повністю перероблений салон і три силові агрегати.

У Toyota вважають свою "Тундру" істинно американським автомобілем і, очевидно, саме в цьому ключі і провели рестайлінг. Займалося оновленням моделі каліфорнійське дизайн-бюро марки.

За заявами представників компанії, клієнти хотіли більш якісного інтер'єру з покращеною ергономікою. У підсумку пікап отримав масивну кутасту центральну консоль, повністю нову панель приладів і кермо, що нагадує про позашляховик Land Cruiser. Екстер'єр оновлено за допомогою доопрацьованих бамперів, значною решітки радіатора і нового набору 18- і 20-дюймових колісних дисків.

Toyota Tundra вийде на американський ринок в п'яти комплектаціях, трьох типах кабін і з заднім або повним приводом. Моторну гамму складуть один бензиновий V6 і два V8 потужністю від 270 до 381 кінських сил. Агрегатуватися двигуни будуть з 5-ступінчастою "механікою" або з 6-ступінчастою АКПП.

Продажі Toyota Tundra на території США стартують у вересні.

Зараз ви читаєте новину «Toyota показала оновлений пікап Tundra». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути