Ексклюзиви
пʼятниця, 26 липня 2024 13:08

Toyota готується відродити знамениту модель Land Cruiser FJ
3

Toyota готується відродити знамениту модель FJ.

Доступний рамний позашляховик Toyota Land Cruiser FJ презентують у листопаді, повідомляє японське видання BestCar.

"Новий Toyota Land Cruiser FJ буде компактним 4,5-метровим позашляховиком із рубаним дизайном. Недорогу рамну модель оснастять 2,7-літровим бензиновим двигуном. Продажі стартують на початку 2025 року. Скоріше за все, нову модель назвуть Toyota Land Cruiser FJ - саме на таку назву раніше були зареєстровані авторські права. У Японії позашляховик буде відносно недорогим - коштуватиме від 3,5 до 4,5 млн ієн ($22 750-29 250)", - сказано в повідомленні.

Авто вирізнятиметься рубаним дизайном і зовні дуже нагадуватиме новий Toyota Land Cruiser 250. Модель отримає високий капот, розширені крила та двооб'ємний силует.

Компактний рамний позашляховик Toyota Land Cruiser FJ
Фото: bestcarweb.jp
Компактний рамний позашляховик Toyota Land Cruiser FJ
Компактний рамний позашляховик Toyota Land Cruiser FJ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ferrari тепер можна купити за криптовалюту

Позашляховик Toyota FJ дебютує із 2,7-літровим бензиновим двигуном на 163 к. с. Але пізніше лінійку моторів можуть розширити. Звісно ж, авто отримає повнопривідну трансмісію зі знижувальною передачею та блокуванням диференціалів.

Новий Toyota FJ збудують на рамній платформі бюджетного пікапа Hilux Champ. Він сягатиме приблизно 4,5 м завдовжки, 1,83 м завширшки і 1,85 м заввишки при колісній базі в 2,75 м. Водночас автівка буде суттєво компактнішою і за попередника, і за Toyota Land Cruiser 250.

У Сполучених Штатах Америки компанія Hyundai Motor America відкликає майже 67 тис. авто через проблеми з програмним забезпеченням і паливним насосом. Про це нещодавно заявила пресслужба Національної адміністрації управління безпеки дорожнього руху США.

Зараз ви читаєте новину «Toyota готується відродити знамениту модель Land Cruiser FJ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути