четвер, 21 січня 2016 16:55

ТОП-5 найкрутіших електромобілів
5

Електричні автомобілі стають досить крутими. Такий тренд нав'язує Tesla. Але Елон Маск і його компанія не володіє монополією на круті електромобілі.

Видання Mashable опублікувало список найкрутіших електромобілів.

Renovo Motors Coupe

  Renovo Motors Coupe
Renovo Motors Coupe

Renovo позиціонує себе як перший американський повністю електричний суперкар — не тільки територіально, але й стилістично. Це поки єдина модель електромобіля з кузовом купе. Його шасі розробили, надихнувшись переможцем гонки в Ле-Мані 1964 року — автомобілем Shelby. Renovo може разогнатся до першої сотні менш ніж за 3,4 секунди, що робить його найшвидшим задньопривідним електроавтомобилем. Цій моделі потрібно 30 хвилин для швидкої зарядки і 5 годин для повної.

Morgan EV3

  Morgan EV3
Morgan EV3

Цей автомобіль випустили у 2011 році. Його зробили на базі Morgan 3 Wheeler Замість двоциліндрового бензинового мотодвигуна, розробники встановили електромотор потужністю 45-кВт. Запас ходу — 241 км. Він також залежиться від стилю їзди.

Audi R8 e-tron

  Audi R8 e-tron
Audi R8 e-tron

Німці зробили електричну версію свого суперкара R8. Зокрема, це електричні двигуни виробляють 340 кВт (в 7,5 разів більше, ніж Morgan), Audi розганяється до 100 км/год за 3,9 секунди. Авто також може похвалитися майже 450-кілометровим запасом ходу.

Tesla Model X

  Tesla Model X
Tesla Model X

У цієї моделі цікавий механізм відкривання дверей. В інтер'єрі є панорамне лобове скло, великий сенсорний екран на центральній консолі. Ціна становить $142 тис. Model X модель набирає швидкість до 100 км/год за 3.2 секунди, а також у неї запас ходу — 400 км.

Honda CR-Z prototype

  Honda CR-Z prototype
Honda CR-Z prototype

Ви не зможете поки купити цей автомобіль. На ринку є тільки гібридна версія CR-Z.

Honda CR-Z prototype не має бензинового двигуна на борту. Замість цього, кожне колесо, що приводиться в дію власним електродвигуном. З чотирма двигунами прототип справді дуже швидкий. Швидкість прототипу підтвердили, коли він піднявся на гору Пайкс Пік за 10 хвилин і 23.829 сек.

Зараз ви читаєте новину «ТОП-5 найкрутіших електромобілів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути