пʼятниця, 03 березня 2017 08:33

Тести з ПДР винесли на громадське обговорення

Тести з ПДР винесли на громадське обговорення
hsc.gov.ua

У рамках реформування сервісних центрів МВС впровадять нові стандарти складання іспитів для отримання посвідчення водія.

Першим етапом стане запуск нових екзаменаційних білетів за правилами дорожнього руху. Цьому передуватиме громадське обговорення тестової версії електронних екзаменаційних білетів з ПДР. Про це повідомляє Головний сервісний центр МВС України.

2,5 тис запитань з правил дорожнього руху розробила експертна група. У її складі були представники профільних організацій щодо підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації водіїв, фахівці громадських організацій профільного напрямку і працівники Головного сервісного центру МВС.

"Наша мета – зробити процес змін максимально прозорим та дослухатися до усіх порад. Відповідно, після підготовки та перегляду екзаменаційних білетів з ПДР, ми вирішили відкрити на один місяць тестову версію на сайті Головного сервісного центру МВС. Усі профільні експерти та пересічні водії, матимуть змогу написати нам свої пропозиції", – розповів керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як тюнінгують Nissan Micra

Протягом місяця на офіційному сайті Головного сервісного центру МВС України кожен охочий зможе подивитися нові білети з ПДР і висловити свої пропозиції. Для цього необхідно пройти тест з обраної категорії. А далі, скориставшись кнопкою "Маю пропозицію до запитання", яка є після кожного квитка, у онлайн-формі залишити свої коментарі.

Зараз в Україні функціонує 1641 заклад з підготовки, перепідготовки і підвищення кваліфікації водіїв. У вересні минулого року на сайті МВС був вперше оприлюднений список акредитованих автошкіл.

Зараз ви читаєте новину «Тести з ПДР винесли на громадське обговорення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути