четвер, 27 грудня 2018 10:30

Tesla офіційно заходить в Україну під Новий рік?

У районі станції метро Почайна, колишня Петрівка, з'явилася велика сіра будівля із логотипом Tesla. Напис марки виконали фірмовим шрифтом.

Інформації щодо призначення приміщення ніде немає. Фото із будівлею стало популярним серед користувачів соцмереж. Вони припускають, що американський виробник електромобілів офіційно почав працювати в Україні - звів своє СТО або цех зі збирання деталей.

  Фото: Facebook
Фото: Facebook
  Фото: Facebook
Фото: Facebook
  Фото: Facebook
Фото: Facebook
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Хто бачив це в Києві у районі Петрівки? що це?

Публикация от dtp.kiev.ua (@dtp.kiev.ua)

Окрім того, вчора американський мільярдер і керівник компанії Tesla Ілон Маск підтвердив свої плани щодо України. У Twitter розмістив пост із інформацією про розширення своєї мережі суперчарджів в Європі. Вказав і Київ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для власників електромобілів готують нові зміни

Також 2 тижні тому Київ з'явився на карті американського виробника як точка, де мають поставити фірмову швидкісну зарядку і компанія Tesla зробила доступною для замовлення в Україну Tesla Model 3.

Україна другий рік поспіль входить до списку країн, де найінтенсивніше розвивається екологічно чистий транспорт. Протягом цього року в Україні купили близько 5 тис. електромобілів.

Зараз ви читаєте новину «Tesla офіційно заходить в Україну під Новий рік?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути