четвер, 03 грудня 2015 12:46

Tata Motors розробляє власний безпілотний автомобіль

Tata Motors розробляє власний безпілотний автомобіль

Фахівці концерну Tata Motors з Індії приступили до розробки власної автономної моделі. За словами представників концерну, перший прототип вони збираються виготовити вже 2017 року.

До того ж вони відзначили, що завдяки автомобілю, оснащеному автопілотом, концерн зможе зміцнити свої позиції на світовому ринку.

Журналісти в Індії припускають, що інженери концерну займуться тестуванням свого прототипу на дорогах країни. І станеться це в найближчі пару років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Tata показала нову модель А-класу

Група Tata складається з безлічі компаній, фахівці яких підключаться до цього процесу. В компанії вважають, що її репутації піде на користь наявність власного безпілотника. Тестувати машину в Індії в найближчі два роки. У новинки будуть дванадцять камер, шість лазерних датчиків.

Варто відзначити, що контроль над автомобілем можна здійснювати за допомогою стандартного планшета і навіть мобільного телефону. До того ж на ці пристрої буде надходити інформація про несправності.

Нагадаємо, на створення штучного інтелекту Toyota витратить мільярд доларів.

Зараз ви читаєте новину «Tata Motors розробляє власний безпілотний автомобіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути