вівторок, 11 червня 2019 00:54

Швидкість, мішки на голові і старовинні авто - відбулося ретро-ралі
16

ретро-ралі в Кам’янці-Подільському
Фото: Володимир Мукан
ретро-ралі в Кам’янці-Подільському
ретро-ралі в Кам’янці-Подільському
ретро-ралі в Кам’янці-Подільському
ретро-ралі в Кам’янці-Подільському

У Кам'янці-Подільському Хмельницької області відбулося ралі на старовинних автомобілях. Змагання пройшли в рамках проведення "РетроФесту". Це міжнародний фестивалю стилю, який організовують у центрі старого міста.

Умовами ралі передбачили маршрут відстанню близько 82 кілометрів у напрямі із Кам'янець-Подільського до Хотина і у зворотньому напрямі. Визначену ділянку дороги потрібно пройти за певний час із мінімальною кількістю штрафних балів. У кого їх буде менше, той і перемагає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Волга" КДБ і заводна "Моргуновка" - стартував "РетроФест"

Під час проходження ділянок передбачені різноманітні завдання для учасників. Наприклад, цьогорічним нововведенням на "РетроФесті" стало водіння у мішку автомобіля. У цьому завдання пілот мав повністю покладатися на свого штурмана. А той в свою чергу повинен був давати якомога точніші поради.

Всі машини-учасники організатори поділили на різні класи, аби їхні екіпіж мали рівні шанси на перемогу. Так, перші три класи визначили за віком. А ось 4-ий -національний. Переможцями стали ГАЗ-67 в старшому класі, ЗАЗ-965 в національному і класі "Ф" та ГАЗ-24 в класі "Ж"

Фестиваль стилю "РетроФест" проходить у Кам'янці-Подільському із 7 по 9 червня.

Зараз ви читаєте новину «Швидкість, мішки на голові і старовинні авто - відбулося ретро-ралі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути