пʼятниця, 15 квітня 2011 12:39

Шведи розробили "пляжний лімузин" з оздобленням від Swarovski

Шведська дизайнерська фірма Gray Design, що спеціалізується на проектуванні круїзних катерів, розробила для своїх клієнтів пляжний лімузин: 400 кінських сил, максимальний комфорт і оздоблення від Breitling і Swarovski.

Розробники розкішних засобів для пересування по воді спорудили спеціальний транспорт для трансферу "готель - пляж". Лімузин Strand Craft Limousine Beach Cruiser можна використовувати і для неспішних оздоровчих прогулянок уздовж лінії прибою, відкинувши тканинний верх.

Малюючи Strand Craft Limousine Beach Cruiser, шведські дизайнери не стали відступати від звичної стилістики, тому лімузин більше нагадує катер. Він отримав величезну площу скління, оздоблення розкішного салону алькантарою і матовим алюмінієм, а також унікальну аудіосистему з 15 динаміками. У розробці приладової панелі взяли участь годинникарі з Breitling, а для оформлення салону кристалами запросили компанію Swarovski.

Про те, на чиїй платформі побудований лімузин, не повідомляється. Відомо тільки, що під капотом "пляжного круізера" - шестилітровий V8 від Chevrolet, що розвиває 400 кінських сил, а в трансмісії задіяна муфта Haldex, яка забезпечує повний привід. Максимальна швидкість лімузина обмежена на позначці в 220 км/год.

Зараз ви читаєте новину «Шведи розробили "пляжний лімузин" з оздобленням від Swarovski». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути