середа, 25 березня 2020 12:22

Suzuki створила новий логотип на честь ювілею

У березні цього року корпорація Suzuki святкує 100 років від дня заснування. На честь річниці дизайнери японського бренду розробили спеціальний логотип.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Китайський Hyundai Tucson отримає кращу медіасистему і новий дизайн

Компанію Suzuki створили у 1909 році. Тоді Мічіо Сузукі створив невеликий завод, який займається виробництвом ткацьких верстатів. Він виріс в більш велике підприємство, і через 11 років, - 15 березня 1920 року - компанія отримала ім'я Suzuki Loom Manufacturing Co. Штаб-квартира бренду знаходиться в Японії в місті Хамамацу.

Коли піднявся попит на автомобілі, японці крім ткацьких верстатів, почали створювати мотоцикли, машини і човнові мотори. Але авто будівельну діяльність вони згорнути через початок Другої світової війни.

Автор: Фото avtodream.org
  Suzuki створила новий логотип на честь 100-річного ювілею
Suzuki створила новий логотип на честь 100-річного ювілею

Перша модель Suzulight пішла в серію тільки в 1954 році, ставши піонером на японському ринку "малолітражок". З нагоди річниці художники зробили новий логотип. Два нулі після одиниці символізують знак нескінченності, а ще пару шин, які уособлюють мобільність.

За цифрами зображені три відтінки синього - це три напрямки роботи бренду: мототехніка, автомобілі і човнові мотори.

Новий Suzuki Swift Sport стане "м'яким" гібридом. Новий японський автомобіль розганяється до сотні за 9 секунд. Його максимальна швидкість становить 210 км / г.

Зараз ви читаєте новину «Suzuki створила новий логотип на честь ювілею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути