пʼятниця, 11 березня 2016 10:02

Subaru показала перший тізер нової "Імпрези"

Subaru показала перший тізер нової "Імпрези"

Компанія Subaru опублікувала перший тизер "Імпрези" наступного покоління. Світова прем'єра моделі відбудеться в кінці березня на моторшоу в Нью-Йорку.

Новинку побудують за мотивами концепт-кара, який показали в кінці жовтня в Токіо з кузовом "хетчбек" і в листопаді в Лос-Анджелесі у вигляді седана. Детальної інформації про ці прототипах в Subaru не надали, зазначивши лише, що обидва цих автомобіля укомплектовані системою повного приводу.

Очікується, що на новій "Імпрезі" дебютує модульна платформа Subaru. Архітектура дозволить збільшити жорсткість конструкції машин і зменшити центр тяжкості. Це шасі можна буде використовувати для автомобілів будь-яких розмірів і з будь-якими силовими установками – від звичайних опозитників до гібридів і електромоторів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як виглядає стенд Subaru на Женевському автосалоні

Також Subaru готує кросовер XV наступного покоління. Його прототип представили на Женевському моторшоу. Автомобіль демонструє нову дизайн-стилістику японської компанії під назвою Dynamic X Solid.

Нагадаємо, Subaru BRZ встановила новий світовий рекорд.

Зараз ви читаєте новину «Subaru показала перший тізер нової "Імпрези"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути