четвер, 26 липня 2012 14:23

Стартувала нова програма купівлі автомобіля

Мінімальний щомісячний платіж за "Chery QQ" становить 843,95 гривні.

В мережі салонів "АвтоТак" стартувала нова програма придбання автомобілів у групах – спільного проекту ТОВ "АВТО ПРОСТО" та Корпорації "УкрАВТО". Програма пропонує новий договір, в якому враховані основні побажання учасників попередніх програм.

- У наших існуючих і потенційних клієнтів завжди виникало питання "Коли я отримаю автомобіль?". Нова програма відповідає на нього, - розповідає Віталіна Буровська, Начальник департаменту маркетингу та управління продаж ТОВ "АВТО ПРОСТО". – Якщо учасник має можливість і бажання сплачувати авансові платежі, він може отримати машину вже через місяць після формування групи. Якщо ж він розраховує лише на оплату щомісячного внеску, то таку можливість він гарантовано отримає не пізніше 24-го місяця.

Найшвидше одержують автомобіль ті клієнти, які сплачують авансові платежі.

- Завдяки авансовим платежам клієнт не лише наближає час видачі автомобіля, а ще й робить його придбання дешевшим, - говорить Наталія Гутварьова , Голова Правління ТОВ "АВТО ПРОСТО". – Наші послуги для клієнта становитимуть лише 0,3% від вартості автомобіля на місяць на платежі, що сплачуються наперед, тобто авансові.

Придбання автомобіля через "АвтоТак" передбачає включення в групу певної кількості охочих купити авто, які щомісячно сплачують внески. За отриманні кошти, щомісяця купують автомобілі та видають учасникам групи згідно із встановленими договором механізмами. Наразі мінімальний щомісячний внесок на автомобіль "Chery QQ" з урахуванням страхового внеску, вартості послуг і платежу за автомобіль становить 843,95 грн.

Обрати можна вітчизняний чи іноземний автомобіль із мережі автосалонів "УкрАВТО".

- Багато людей купують машини за допомогою "Авто Так", - каже Ірина Міхальова, Начальник департаменту маркетингових комунікацій автомобільної Корпорації "УкрАВТО".  - Це той напрям для придбання авто, який необхідно розвивати. Сподіваємось, що новий проект, який наразі представляє компанія "АВТО ПРОСТО", буде ще більш привабливим для споживачів.

___________________________________________________________

Що треба для участі у програмі "Авто Так"?

Для оформлення договору потрібні: паспорт та ідентифікаційний код

та сплатити одноразовий платіж - 3,6% від вартості автомобіля.

При одержанні автомобіля

Сплачується разовий платіж за видачу авто у розмірі 3,6% від вартості автомобіля та виконуються необхідні для передачі авто вимоги.

Отриманий автомобіль підлягає страхуванню "КАСКО". Страховий внесок можна сплатити у розмірі річного тарифу, або ж розподілити на невеликі щомісячні платежі.

Цифра

154 -

Салонів Автотак у дилерській мережі Корпорації "УкрАВТО" та торгових центрах по всій Україні.

40 000 -

Українців приєдналися до програми Автотак.

Зараз ви читаєте новину «Стартувала нова програма купівлі автомобіля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути