понеділок, 13 листопада 2017 12:58

Стало відомо, з яких країн в Україні найбільше нерозмитнених автомобілів

Найбільше в Україні перебуває автомобілів на польській реєстрації. Таку інформацію надали у Державній фіскальній службі.

За інформацією ДФС, яку надали виданню "Автоцентр", склали рейтинг нерозмитнених автомобілів за країнами. Так, найбільше на вітчизняних автошляхах перебуває "польських". Таких в Україні - 118 080 машин. Друге і третє місце — за "литовськими" і "російськими" авто. Далі по рейтингу йдуть Німеччина, Білорусь і Чехія. Закриває десятку найпопулярніших країн — Велика Британія. Автомобілі звідти з кермом праворуч також користуються попитом серед українців. Таких в Україні 7 958 штук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінку оштрафували на 3 млн за машину на "євробляхах"

Рейтинг країн:

  В Україні найбільше автомобілів з Польщі
В Україні найбільше автомобілів з Польщі

Станом на 1 листопада в Україні знаходяться понад 59 тис. транспортних засобів з литовської реєстрацією. З них 44,6 тис. - в режимі тимчасового ввезення. Митниця Литовської Республіки почала розслідування щодо законності ввезення та використання цих авто на території України.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, з яких країн в Україні найбільше нерозмитнених автомобілів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути