Ексклюзиви
четвер, 01 лютого 2018 14:28

Стало відомо, коли покажуть серійний літаючий автомобіль PAL-V

Стало відомо, коли покажуть серійний літаючий автомобіль PAL-V
У Женеві дебютує перший в світі серійний літаючий автомобіль Фото: auto.onliner.by

Новинка від нідерландської компанії PAL-V під назвою Liberty зможе перевозити 2-х людей. Авто переміщатиметься по повітрю на швидкості 180 км/год.

Творці називають новий PAL-V Liberty "історичним проривом" в області літаючих авто. Машина є триколісним транспортним засобом, який менш ніж за 7 хв самостійно трансформується в гірокоптер.

Зараз виробник не розкриває характеристики нового PAL-V Liberty, але, як зазначають розробники, модель відповідатиме всім стандартам США і Європи в області автомобілів і літальних апаратів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нове покоління Mercedes-Benz Sprinter показали на відео

Після публічного показу в Женеві розробка PAL-V Liberty проходитиме численні сертифікації в різних країнах по всьому світу. На початку 2019 року новинка надійде в офіційний продаж. За словами творців, над автомобілем вони працювали 10 років. Вартість літаючого транспортного засобу складе близько $400 тис.

Французька автомобільна компанія Renault представила інноваційну машину з автопілотом. Автомобіль Symbіoz Demo Car може самотужки дотримуватися дистанції із сусіднім транспортом, залишатись на потрібній смузі руху при повороті тощо. Він здатен проїжджати шлагбаум без втручання водія – сенсори бачать вузьку перешкоду. Машина може розігнатися до 100 км/год за 6 сек.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, коли покажуть серійний літаючий автомобіль PAL-V». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути