Ексклюзиви
вівторок, 23 січня 2018 15:40

Після встановленого рекорду Tesla Model 3 везуть в Україну

В Україну везуть електромобіль Model 3. Це найдешевша модель американського автовиробника Tesla.

Коштує від $35 тис, залежно від комплектації. Про це пише electrocars.

Масовий електричний седан від Tesla почали виробляти у липні торік. Першу партію машин працівникам компанії продали також в середині літа. Іншим - у грудні.

Автор: electrocars.ua
 

Model 3 менший за Model S. Проте філософію машини й компонування збрегли те саме - у електромобіля два багажника, батарея в підлозі, салон зроблений у стилі мінімалізму. Якщо у більшій була рідкокристалічна панель приладів і великий сенсорний екран по центру торпеди, то в новинці - лише сенсорний екран. Проте, незважаючи на менші розміри й нижчу ціну, Model 3 має високі ходові характеристики - запас ходу на одному заряді - 354 км, максимальна швидкість 209 км/год, до "сотні" розганяється за 5,6 с.

"Синій електромобіль, який ми з нетерпінням чекаємо, має цікаву американську медіа-історію. Це електромобіль-рекордсмен", - пишуть на electrocars.

Автор: electrocars.ua
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У вантажівки Тесла з'явився конкурент

Конкретно ця синя Model 3, яка приїде до України, справді поставила рекорд. На ній редактор американського видання The Drive Алекс Рой та її попередній власник Даніель Зорілья провели 4-добовий тест-драйв з пробігом 4602 км і встановили абсолютний рекорд з подолання цієї відстані. Проїхали її за найкоротший час – 50 год. 16 хв. 32 с. Це на 5 годин швидше, ніж влітку позаторік таку дистанцію пройшла Tesla Model S.

Два тижні тому у США провели гоночні змагання між Ford Mustang і електромобілем Tesla Model 3. Обидві машини повинні були якомога швидше проїхати ділянку треку завдовжки 201 метр. У гонці переміг електромобіль. До фінішу Model 3 добрався за 8,7 секунди, а Mustang – за 9,3.

Зараз ви читаєте новину «Після встановленого рекорду Tesla Model 3 везуть в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути