субота, 08 травня 2021 04:25

Повідомили, коли нова Škoda Fabia з'явиться в Україні
9

Škoda Fabia незабаром з'явиться в Україні
Фото: Skoda
Škoda Fabia незабаром з'явиться в Україні
Škoda Fabia незабаром з'явиться в Україні
Škoda Fabia незабаром з'явиться в Україні
Škoda Fabia незабаром з'явиться в Україні

В Україні автомобіль Škoda Fabia з'явиться наприкінці 2021 року. Він матиме комплектації Active, Ambition і Style тільки з трициліндровими двигунами 1,0 MPI EVO 48 кВт (65 к. с.) та 59 кВт (80 к. с.).

В Європі для Fabia передбачили пʼять бензинових двигунів потужністю від 48 кВт (65 к. с.) до 110 кВт (150 к. с.). Для європейських покупців також доступна автоматична трансмісія. Дизельні, газові двигуни та гібридні силові установки для нової Fabia не пропонують взагалі, повідомляє Auto24.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не варто боятися, сильніше тисніть на газ" - автомеханік про найбільші помилки водіїв

Для нової Škoda Fabia пропонують вибір з девʼяти кольорів кузова. Два кольори металік Phoenix Orange та Graphite Grey дебютують для бренду і модельного ряду відповідно.

Сірий металік Graphite Grey та Black Magic з перламутровим ефектом також можна вибрати для контрастного покриття даху та дзеркал заднього огляду.

Седан Neon LX 2001 року виставили на аукціон Bring Trailer. Це останній автомобіль марки Plymouth, яка входила в концерн Chrysler. Neon LX оснастили 2,0-літровим чотирициліндровим двигуном, переднім приводом і механічною коробкою передач.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили, коли нова Škoda Fabia з'явиться в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути