понеділок, 09 січня 2017 12:15

Що говорить колір автомобіля про характер його власника
7

У когось біла модель, інший відчуває комфорт в сірому авто, а комусь до вподоби чорний колір машини. Психологи вважають, що колір, який вибирає водій для свого авто, допомагає розкрити його характер. Колір автомобіля може розповісти багато чого не тільки про вас, але і про ваших друзів, сім'ю, співробітників з роботи та дівчину.

Білий автомобіль

 


Таке авто підійде тим, хто прагне до гармонії і чистоті у всьому. Як правило, власники білих автомобілів - люди досить замкнуті, нерішучі але, при цьому, романтичні. Машина цього кольору допоможе власнику набути впевненості в собі і позбутися комплексів.

Чорний автомобіль

 


Модель такого кольору найчастіше вибирають упевнені в собі, цілеспрямовані і активні люди. Власники таких машин є великими кар'єристами і часто займають керівні посади. Любителі чорного кольору дбають про свій імідж, тому вони можуть похвалитися бездоганним зовнішнім виглядом і хорошими манерами.

Сірий автомобіль

 


Сірий колір, будучи симбіозом чорних і білих тонів, надає людям розважливість і проникливість. У більшості випадків сірий автомобіль вибирають консервативні, цілеспрямовані і прагматичні люди. Власники таких авто прагнуть до душевного і фізичного комфорту: вони оточують себе красивими і корисними речами, люблять відпочивати і піклуються про своє здоров'я. Власники сірих машин з великою обережністю ставляться до вибору друзів і приятелів.

Червоний автомобіль

 


Власник є запальною і пристрасною людиною. Якщо ви роздумуєте про покупку машини червоного кольору, то вам потрібно знати, що автомобілі з таким кольором найчастіше крадуть. Завдяки цьому, у таких авто найбільший розмір страхової премії. Яскравий червоний колір підсвідомо свідчить, що власник автомобіля не з бідних.

Помаранчевий автомобіль

 


Автомобіль помаранчевого кольору важко знайти. Власник такого авто є щасливою людиною з оптимістичним характером, якому подобається бути унікальним.

Фіолетовий автомобіль

 


Якщо придбаєте фіолетовий автомобіль, це означає ви дбайлива людина, якій подобається краса. У той же час ви сильний і рішучий індивідуал, який прагне вирішувати поставлені цілі.

Зелений автомобіль

 


Зелений колір авто говорить про те, що його власник прагне сподобатися. Він символізує недолік енергії, пасивне прагнення самоствердитися, недолік темпераменту. Це самий неагресивний з усіх кольорів. Існує навіть теорія, що цього коліру віддають перевагу чоловіки нетрадиційної орієнтації.

Зараз ви читаєте новину «Що говорить колір автомобіля про характер його власника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути