Ексклюзиви
середа, 10 жовтня 2018 11:22

Скільки українці витратили на нові автомобілі

Від початку року українці купили 58 тис. нових автомобілів на $2 млрд.

Найпопулярніший бренд - японська Toyota. За 8 місяців 2018-го зареєстрували 8 тис. авто компанії. Сума покупок - $млн, повідомляють в аналітичному відділі сайту з продажу автомобілів RST.ua.

Далі у рейтингу улюблених автовиробників - французька Renault і німецький Volkswagen.

Автор: rst.ua
 

Найбільше українці купують кросовери. Найпопулярніший - французького виробництва - Renault Duster. Придбали більше 2,3 тис. машин. Далі у рейтингу - японська Toyota RAV4. На третьому місці - південнокорейська Kia Sportage.

Від початку року зареєстрували чимало "люксових" автомобілів: 2 Rolls Royce, 3 Aston Martin, 29 Bentley, 32 Maserati та понад півтисячі Land Rover.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найулюбленіші автомобілі киян

З початку нинішнього року найбільше автомобілів придбали у столиці - 23 тис. машин. Їхня вартість - більше $700 млн. Середня вартість одного авто - $34 тис.

Автор: rst.ua
 

Придбали 36% авто з дизельними двигунами. Найбільше користуються попитом такі машини у Рівному, Херсоні та на Закарпатті. У цих регіонах частка дизельних авто склала 46%.

За перший місяць осені українці купили 6,8 тис. автомобілів. Порівняно з минулим місяцем попит впав майже на 8%. Найпопулярніший бренд – японська Toyota. Купили 918 автомобілів. Це на 20% менше, ніж торік у вересні.

Зараз ви читаєте новину «Скільки українці витратили на нові автомобілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути