Ексклюзиви
четвер, 19 березня 2020 18:27

Сервісні центри МВС переходять в онлайн

Сервісні центри МВС переходять в онлайн
Громадяни можуть отримати основні послуги онлайн. Фото: dostup.pravda.com.ua

З 19 березня по 3 квітня, на період карантину, сервісні центри МВС не прийматимуть громадян, а працюватимуть переважно в онлайн режимі.

Про це повідомили у прес-службі МВС України.

Прийматимуть лише задля надання невідкладних послуг. Зокрема, реєстрація/перереєстрація та зняття з обліку транспортних засобів тільки для медичних і дипломатичних установ, перереєстрація транспортного засобу у зв'язку із втратою або викраденням свідоцтва про реєстрацію авто, відновлення посвідчення водія в разі його втрати або викрадення.

Задля отримання вищеперелічених послуг, необхідно записатися у черговому сервісному центрі МВС. Їх номери телефонів можна дізнатися на офіційному сайті.

Онлайн послуги надаватимуть постійно. Так, через електронний кабінет водія можна замовити верифікацію даних посвідчення водія та свідоцтва про державну реєстрацію транспортного засобу, призначення належного користувача, перевірку наявності та оплата адміністративних правопорушень, перевірку транспортного засобу за VIN-кодом.

Відновлене або обмінене посвідчення водія буде відбуватися вже після офіційного закінчення карантину.

Також дистанційно можливо замовити та отримати в електронному вигляді довідку про притягнення до кримінальної відповідальності, відсутність (наявність) судимості або обмежень.

Також сервісні центри МВС закликали залишатися вдома на період карантину і зауважили, що особи з ознаками ГРВІ приймати не будуть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Chevrolet підготувала конкурента Renault Captur

Німецький автовиробник Volkswagen планує використовувати батареї електрокарів для живлення електричної мережі.

Зараз ви читаєте новину «Сервісні центри МВС переходять в онлайн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути