Ексклюзиви
четвер, 24 лютого 2011 15:14

Saab показала оновлене сімейство 9-3
12

Компанія Saab представила оновлений седан, універсал і кабріолет 9-3. Їх світова прем'єра відбудеться на моторшоу в Женеві.

Зовні автомобілі від своїх попередників відрізняються новими передніми бамперами, іншими фарами головного світла і злегка модернізованою решіткою радіатора. Крім того, машини одержали доопрацьований інтер'єр і новий бензиновий двигун з безпосереднім уприскуванням палива.

Обсяг нового двигуна, оснащеного турбонагнітачем з подвійним "равликом" і системою зміни фаз газорозподілу, становить два літри. Він буде доступний у двох варіантах потужності - 163 і 220 кінських сил. За словами представників "Сааба", пряме впорскування палива дало змогу не тільки злегка підвищити віддачу агрегату, але і поліпшити паливну економічність і понизити рівень викидів CO2 приблизно на чотири відсотки.

"У базі" обидва варіанти цього двигуна доступні з шестиступінчастою механічною коробкою передач. Крім того, кожен з них буде доступний як з переднім, так і з повним приводом.

Також в гамму двигунів оновлених Saab 9-3 увійде 1,9-літровий турбодизель. Його пропонуватимуть в трьох варіантах потужності (130, 160 і 180 кінських сил). Версії дволітрового мотора здатні працювати на біопаливі.

Крім того, на моторшоу в Женеві відбудеться презентація спеціальної модифікації рестайлінгового кабріолета 9-3. Вона отримала назву Independence Edition. Випущена на честь першої річниці незалежності "Сааба" як самостійного автовиробника, тобто після відділення від концерну GM. Всього випустять 366 таких машин. Їх пропонуватимуть з 180-сильним дизелем або 220-сильним бензиновим мотором і шестиступінчастими автоматичними коробками передач. Такі машини відрізнятимуться особливим оформлення екстер'єру і салону.

Ціни на оновлене сімейство Saab 9-3 оголосять на моторшоу в Женеві.

Зараз ви читаєте новину «Saab показала оновлене сімейство 9-3». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути