середа, 27 вересня 2017 13:18

Розповіли, коли моделі Ford стануть електромобілями

Розповіли, коли моделі Ford стануть електромобілями
Ford інвестує в програму електрифікації модельного ряду $4,5 млрд Фото: Ford

Через три роки 40% всіх моделей Ford матимуть електричні версії. Також з'явиться компактний електричний кросовер з запасом ходу 480 км на одному заряді акумуляторів.

"У нас є можливість зробити внесок у збереження навколишнього середовища завдяки тому, що ми вступаємо у світ інтелектуальних автомобілів і інтелектуального середовища, каршерінга, мультимодального пересування, маршрутних таксі з викликом через додаток", - сказав виконавчий голова компанії Білл Форд.

Ford інвестує в програму електрифікації модельного ряду $4,5 млрд. Це дозволить в найближчі 5 років випустити 13 нових моделей з електричним приводом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новинки від Ford: що показали американці в Німеччині

Нещодавно компанія Ford представила новий Ford Mustang для європейського ринку. Автомобіль у новому елегантному стилі має вдосконалений двигун і оновлену підвіску, передові технології допомоги водієві та широкий вибір варіантів персоналізації легендарного спортивного автомобіля.

Зараз ви читаєте новину «Розповіли, коли моделі Ford стануть електромобілями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути