четвер, 03 березня 2016 11:38

Rolls-Royce презентував ексклюзивну серію автомобілів
6

Фото: Автоцентр

На автосалоні в Женеві Rolls-Royce презентував ексклюзивну серію автомобілів Black Badge.

Rolls-Royce привіз до Женеви автомобілі "чорної серії" - седан Ghost Black Badge і купе Wraith Black Badge. Зовні седан і купе відрізняються темним забарвленням - навіть решітку радіатора і фігурку "Дух екстазу" виконали у чорному кольрі, повідомляє Автоцентр.

Кузов покривають кількома шарами фарби ексклюзивного кольору Black Badge Black. Зовні автомобіль відрізняють і диски коліс, виконані із застосуванням вуглепластика. Вуглепластик активно використали і в інтер'єрі. Також у салоні є тканина з алюмінієвим волокном (діаметром всього 0,014 мм).

"Black Badge - це життєва позиція. Є особлива категорія людей - сміливі й зухвалі, вони не бояться ризикувати, розривати шаблони, порушувати правила і кидати виклик суспільним умовностям. Вони живуть на межі. Вони змінюють світ. Саме для них ми створили серію Black Badge", - розповів генеральний директор компанії Rolls-Royce Торстен Мюллер-Отвос.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Класичний Rolls-Royce перетворили на дріфт-кар

Машини серії Black Badge отримали й інші параметри силових агрегатів. Так, 6,6-літровий турбомотор V12 на седані Ghost Black Badge форсований до 612 к. с., що на 42 к. с. більше стандартного і видає 840 Нм (+60 Нм). На купе Wraith Black Badge потужність двигуна не змінилася - 632 к. с., хоча максимальний крутний момент зріс на 70 Нм - до 870 Нм. Автоматичну коробку передач також налаштували на спортивний лад - тепер вона перемикається вгору пізніше на 500 об/хв.

Нагадаємо, Компанія Rolls-Royce розпочала дорожні випробування нового покоління Phantom. Фотошпигунам уперше вдалося зняти автомобіль під час тестів.

Зараз ви читаєте новину «Rolls-Royce презентував ексклюзивну серію автомобілів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути