Ексклюзиви
понеділок, 05 листопада 2012 10:05

Renault представив оновлений Fluence
10

Фото: Фото: renault.com

Компанія Renault оголосила про рестайлінг седана Fluence. Цілком очікувано європейська версія Fluence отримала нове "обличчя" в дусі показаного на Паризькому автосалоні хетчбека Clio четвертого покоління. Окрім зовнішності, седану злегка відновили й інтер'єр.

Renault Fluence, крім нового бампера і решітки радіатора, отримав і сучасну головну оптику, до складу якої включено світлодіодні денні ходові вогні, розміщені на передньому бампері. Крім того, оновлена ??і задня оптика, і набір колісних дисків.

Що стосується інтер'єру, Fluence забезпечили новою панеллю приладів та поліпшеними матеріалами обробки. У список доступного обладнання увійшла мультимедійна система R-Link з семидюймовим дисплеєм, голосовим управлінням і доступом в інтернет.

Гамма силових агрегатів поповнилася 115-сильним 1,6-літровим мотором в парі з варіатором X-Tronic, які забезпечують низьку витрату палива - до 6,4 л на 100 км шляху. Крім того, седан буде доступний з 110-сильним і новим 130-сильним дизелями (останній витрачає близько 5,3 л/100 км).

Виробництво новинки на заводі Renault в Туреччині почнеться в січні, а протягом 2013 Fluence повинен буде вийти на ринки 55 країн по всьому світу.

Зараз ви читаєте новину «Renault представив оновлений Fluence». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути