Ексклюзиви
четвер, 31 березня 2016 18:00

П'ятеро українців уже замовили нову Tesla 3

П'ятеро українців уже замовили нову Tesla 3

Щонайменше п'ятеро українці за допомогою компанії Electrocars зробили замовлення на новий електромобіль.

Незважаючи на те, що офіційного виходу нової моделі електрокара Tesla 3 ще немає, онлайн-замовлення на цю модель вже стартували, повідомляє iGate.

На офіційному сайті компанії Electrocars вказали, що Олександр Кравцов, керуючий партнер компанії, вилетів до Відня, щоб замовити автомобілі для українців. За годину до відкриття, в черзі було 40 чоловік. Кравцов виявився 20-м і зарезервував необхідну кількість електрокарів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нова модель Tesla коштуватиме близько $25 тис

Схема замовлення для компанії Tesla стандартна – покупець оплачує депозит у розмірі $1 тис і отримує сертифікат, що підтверджує гарантоване місце в черзі.

В принципі, замовити електромобіль через інтернет може кожен українець, але отримати його буде не так просто, як жителям ЄС і США.

Нагадаємо, Українці не зможуть замовити у виробника Tesla 3. Зараз у марки немає в нашій державі персонального автосалону. Через це користувачам з України, щоб отримати нову Tesla, доведеться здолати додаткові труднощі.

Зараз ви читаєте новину «П'ятеро українців уже замовили нову Tesla 3». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути