Ексклюзиви
понеділок, 09 листопада 2020 15:25

Причин не пояснюють - поліція забороняє їздити євробляхам в урядовому кварталі

Причин не пояснюють - поліція забороняє їздити євробляхам в урядовому кварталі
Поліція стоїть під Офісом президента Фото: Дар'я Гергель

Власникам автомобілів із єврономерами сьогодні заборонили їздити деякими столичними вулицями. На вулицях Грушевського, Банковій, Садовій, Шовковичній і Липській поліція не пропускає євробляхи, повідомляє активіст, член руху "АвтоЄвроСила" Руслан Молчанов.

"Щойно їхав вулицею Грушевського на Поштову площу. Мене зупинила патрульна поліція. Їм дали наказ не пропускати євробляхи до стін Верховної Ради та Офісу президента. Просто проїхати поруч не можна, - каже Gazeta.ua власник машини на єврономерах. - Шокований. Під час мітингу "АвтоЄвроСила" депутати обіцяли, що ніхто не перешкоджатиме рух автомобілів з європейською реєстрацією, а також скасують штрафи. Поки Верховна Рада не прийме рішення стосовно Закону про доступне розмитнення транспортного засобу. Про те, що в центрі столиці діють обмеження для єврономерів, ніхто не повідомив - ні офіційно, ні в соцмережах".


Він записав відео розмови із поліціянтом, який намагався пояснити, чому євробляхам не можна пересуватись вздовж адміністративних будинків.


"Правоохоронець попросив вимкнути камеру. Причину зупинки аргументувати не зміг. Сказав лише, що це наказ і він його виконує. А мені радив об'їхати іншою дорогою", - додав Руслан Молчанов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Передай Зеленському, щоб роздав людям хліб" - чим закінчився мітинг "євробляхерів"


Законопроєкт розглянуть 9 листопада у Комітеті Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики стосовно розмитнення автомобілів найближчим часом і скасування штрафу у 170 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Причин не пояснюють - поліція забороняє їздити євробляхам в урядовому кварталі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути