Ексклюзиви
пʼятниця, 08 грудня 2017 15:24

Презентували новий Infiniti Q50
8

Оновлена версія 2018-го модельного року відрізняється поліпшеним інтер'єром, екстер'єром та новими технологічними рішеннями.

У цій версії з'явився новий відтінок - Mocha Almond. Про це повідомляє прес-служба японського автомобільного бренду.

Преміальний спортивний седан Q50 має чотири модифікації: Q50 Pure, Q50 Luxe, Q50 SPORT і Q50 RED SPORT.

Дизайн

Усі версії новинки мають модифіковану решітку радіатора у фірмовому двохарковому стилі. В автомобіля спереду і ззаду оновили світлотехніку. LED-елементи задньої оптики стали тоншими. Їх запозичили в спортивного купе Q60. Світлодіодні повторювачі поворотів інтегрували в корпуси дзеркал заднього виду, які обігріваються.

Q50 має широкі бічні двері з вузькими передніми і середніми стійками даху. Вони візуально полегшують вигляд спортивного седана. Завдяки цьому посадка в салон стала зручнішою.

Автор: topgear
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали кращий кросовер преміум-класу

Для автолюбителів машина доступна у 10 відтінках. Крім нового Mocha Almond, є Midnight Black, Liquid Platinum, Graphite Shadow, Black Obsidian, Dynamic Sunstone Red, Moonlight White, Pure White, Hagane Blue, Iridium Blue, так і новий для моделі "шоколадний металік"

Комплектації

Дизайнери акцентували на стилістичних відмінностях спортивного седана у комплектаціях SPORT і RED SPORT від базових версій. Топ-версії Q50 мають підкреслено агресивний, м'язистий дизайн передніх бамперів з видозміненим оформленням протитуманних фар. Їх легко впізнати за двоколірним оформлення аеродинамічного дифузора. Тут основний відтінок кузова поєднується з темною вставкою на бампері.

Автор: topgear
 

Infiniti Q50S RED SPORT з 3-літровими турбомотором оснастили 19-дюймовими колісними дисками ексклюзивного дизайну і спортивними гальмівними супортами червоного кольору.

Салон

Дизайнери надали салонові спортивного вигляду. Крісла забезпечують постійну підтримку спині водія та мінімізують навантаження на м'язи. Тонші спинки передніх крісел збільшують простір для колін задніх пасажирів.

На вибір покупцям пропонують різні варіанти внутрішньої обробки, включаючи сидіння з натуральної шкіри. Інтер'єр нового Q50 представлений в трьох колірних рішеннях: Wheat (бежевий), Graphite (чорний) і Stone (сірий).

Автор: blog.dupontregistry
 

Панель приладів має подвійну прострочку зі штучної шкіри. Вона виконана у фірмовому двоарковому стилі. Декоративні вставки Kacchu Aluminium доповнюють дизайн передньої панелі та дверних карт.

Нове кермо відрізняється ретельно продуманими відливами під великі пальці водія та ергономічнішими пелюстками-перемикачами автоматичної коробки передач.

Мультимедійна система - на центральній консолі. Вона має два кольорових дисплеї, що підтримують функцію тач-скрін. Верхній LED-дисплей має діагональ 8 дюймів, нижній - 7 дюймів. Мультимедійна система InTouch ™ дозволяє користувачам налаштувати керуючий інтерфейс, виходячи з уподобань водія. Кожен водій може зберегти свої персональні налаштування.

Автор: topgear
 

Новий Q50 можна замовити з високоякісним музичним центром Bose. Він оснащений 16 динаміками потужністю 340 Ват. Серед іншого преміального оснащення - двозонний клімат-контроль, підтримка мобільного телефону з Bluetooth, камера заднього виду.

Новий Q50 вже у стандартній комплектації має багато засобів активної і пасивної безпеки. Серед опцій - система кругового огляду Around View Monitor з функцією виявлення рухомих об'єктів, просунутий круїз-контроль та контроль дистанції до попереду автомобілів, система моніторингу сліпих зон і попередження про об'єктах при русі назад, активний контроль руху в обраній смузі.

Турбомотори

На вибір покупцям пропонують 2 потужних бензинових мотори. Це - 3-літрований V6 з подвійним турбонаддувом. Він розвиває потужність 405 к.с. Крутний момент - 475 Нм. У базовій версії новий Q50 комплектують 2-літровим чотирициліндровим турбомотором. Його потужність 211 к.с. Крутний момент - 350 Нм.

Стандартним оснащенням всіх Q50 2018 модельного року є 7-ступінчаста автоматична коробка передач. На потужніших версіях трансмісія доступна з підрульовими перемикачами ручного режиму.

Автор: topgear
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Звуки суперкарів перетворили в музику

Система Adaptive Shift Control контролює процес перемикання передач за допомогою датчика бічних прискорень, відстежуючи рух автомобіля в поворотах і на ухилах. Спортивний режим трансмісії дозволяє використовувати більш агресивний алгоритм перемикання.

Залежно від обраного двигуна Q50 може оснащуватися як класичним заднім приводом, так і повнопривідною трансмісією Intelligent All-Wheel Drive.

В автосалоні у Лос-Анджелесі представили оновлений кросовер Infiniti QX50, а також оприлюднили характеристики нового авто. Потужність новинки становить 268 к. с. при 380 крутного моменту. Салон автомобіля оброблений з використанням кількох видів шкіри, а також алюмінію і натурального дерева.

Зараз ви читаєте новину «Презентували новий Infiniti Q50». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути