пʼятниця, 22 травня 2020 17:46

Презентували лімітований Nissan GT-R50, який спершу і не мав вийти

Nissan GT-R50 by Italdesign випустять у лімітованій серії. Концепт цього шоукару присвячений ювілеям двох фірм, його представили публіці ще в червні 2018 року.

Офіційна світова прем'єра серійної версії Nissan GT-R50 by Italdesign була призначена на скасований Женевський автосалон, повідомили в Auto24.

Автор: auto.24tv.ua
  Nissan GT-R 50
Nissan GT-R 50

Здавалося, криза через пандемію змусить Nissan забути про цей проект, але виробник дотримав слова і показав перший з 50, запланованих до випуску, автомобілів.

Над зовнішнім та внутрішнім дизайном Nissan GT-R попрацювали майстри італійської фірми Italdesign, а інженери Nismo довели до абсолюту техніку спорткара. Під капотом автомобіля помістили 3,8-літровий V6, прокачаний до 720 кінських сил і 780 Нм крутного моменту. Такий автомобіль оцінюється у фантастичну для японської марки суму: 990 000 євро.

Автор: auto.24tv.ua
  Nissan GT-R 50
Nissan GT-R 50

Nissan обіцяє розпочати поставки автомобілів клієнтам ближче до кінця цього року, а впродовж наступного зібрати всі заплановані до випуску машини.

Автор: auto.24tv.ua
  Nissan GT-R 50
Nissan GT-R 50

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Mazda MX-30 з'явиться в продажу вже наступного року

У старому ВАЗ-2107 замість задніх коліс встановили рухливі металеві ноги.

Відповідний механізм зробили автори YouTube-каналу Гараж 54.

Крім демонтажу коліс, інженери посилили підвіску. Для цього встановили жорсткий підрамник. Після вони наскрізь просвердлили салон в задній частині і проклали дві великі труби, до яких приєднали "ноги".



Зараз ви читаєте новину «Презентували лімітований Nissan GT-R50, який спершу і не мав вийти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути