вівторок, 23 січня 2018 16:45

Презентували екстремальний позашляховик
7

Фото: cardiagram.com.ua

Американці показали позашляховик Rhino GX Executive

Розробила авто американська компанія U.S. Specialty Vehicles. Машину побудували на базі пікапа Ford F-450, пише cardiagram.

Rhino GX Executive оснастили 20-дюймовими колісними дисками з 38-дюймовою позашляховою гумою. Авто має задню гідравлічну підвіску та модернізовані стабілізатори поперечної стійкості.

У салоні є другий ряд сидінь. Кожне сидіння має підставку для ніг. На підлокітниках встановили сенсорну панель. Вона призначена для управління мультимедійними функціями машини.

Передні сидіння відділені від задніх перегородкою. Пасажири можуть спілкуватися з водієм за допомогою функції інтерком. Вона забезпечує можливість дзвінка з одного монітора на інший.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Презентували унікальний позашляховик Lamborghini Urus

За додаткову плату позашляховик можна оснастити панорамним дахом і системою супутникового телебачення.

Для Rhino GX Executive доступні дві силові установки. Це - 6,7-літровий турбодизель V8 і 6,8-літровий бензиновий V10. Обидва агрегати поєднуються з 5-діапазонним "автоматом".

Німецьке тюнінг-ательє Manhart показало концепт БМВ X6 M. Авто оснастять 4,4-літровим мотором V8. Він розвиватиме до 900 к.с. Крутний момент - 1200 Нм. Доопрацьований БМВ X6 M назвуть MHX6 Dirt².

Зараз ви читаєте новину «Презентували екстремальний позашляховик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути