пʼятниця, 23 лютого 2018 11:47

Презентували перший заряджений кросовер від SEAT
9

Фото: auto.vesti

Іспанський автовиробник презентував заряджений кросовер Cupra Ateca.

Авто має повний привід. Його побудували на такій же платформі, як Volkswagen Tiguan - MQB. Про це повідомляє autocentre.

SEAT Ateca має 19-дюймові литі диски. Ззаду видно 4 вихлопні труби.

Салон оздобили штучною замшею – алькантарою. Педалі прикрасили металевими накладками. В інтер'єрі – віртуальна панель приладів, скошене знизу кермо. Його обшили перфорованою шкірою.

Комплектація Cupra Ateca має систему доступу без ключа, камери 360-градусного огляду, 8-дюймовий тачскрін з розширеними функціями мультимедіа і бездротову зарядку для смартфона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кросовер Hyundai Santa Fe кардинально змінив імідж

Кросовер має 2-літровий турбований мотор. Його потужність 300 к.с. Двигун працює у парі з семиступінчастим роботом DSG. До "сотні" новинка розганяється за 5,4 с. Максимальна швидкість – 245 км/год.

Кросовер Cupra Ateca покажуть на автосалоні у Женеві у березні.

Компанія Volvo показала свій новий універсал Volvo V60. Автомобіль побудували на модульній платформі SPA. Довжина новинки – 4,7 м. Колісна база – 2,8 м. У Volvo V60 зменшили кути нахилу стійок даху. З'явилися фірмові світлодіодні фари типу "молот Тора".

Зараз ви читаєте новину «Презентували перший заряджений кросовер від SEAT». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути